loader image

Om oss

@Kathrine Sørgård

«Fra drøm til virkelighet»

Interessen for matopplevelser har vokst mer og mer de siste årene, og etter hvert kom også grundertankene snikende…kunne vi sette i gang prosessen med å skape en matdestinasjon? Kunne vi legge til rette for et konsept som ville lokke de rette folkene til oss for å jobbe? Er det marked for det vi tenker i Mosjøen? Vi tror det…

Vår bakgrunn

Jakten på den perfekte smaksopplevelsen

Vår utdanning og bakgrunn som barnehagelærer og entreprenør, ligger nok i utgangspunktet ganske langt unna det å skulle starte med restaurantdrift. Grunnlaget og konseptet vårt er derimot basert på en lidenskap for å finne og skape de komplette opplevelser knyttet til mat og vin. Dette gjelder både med tanke på å reise rundt og oppleve ulike matdestinasjoner, samt å utfordre oss på kjøkkenet selv. Målet har vært, og er, alltid å finne de gode smakene og kombinasjonene basert på råvarer med høy kvalitet.

Vi begynte som smått å jakte på et egnet lokale for vårt konsept og forelsket oss etter hvert i en eiendom i vakre Sjøgata som i utgangspunktet ikke skulle selges. Likevel tok vi en telefon til eierne og sa at hvis de en gang skulle finne på å selge så var vi veldig interessert. Da de fikk høre om våre planer og den drivkraften vi hadde for å starte opp en restaurant med høye ambisjoner, ble de positivt innstilt og åpen for tanken på å selge. Sommeren 2023 ble det en realitet; vi skulle få kjøpe den unike Barth-eiendommen i historiske Sjøgata.

nb_NO