loader image

november 13, 2023

Ny
kjøkkensjef

Ny kjøkkensjef på Barthbryggo

Gjennom Arktisk mat i Mosjøen 2023 møttes André Larsen og eierne av Barthbryggo for første gang. Dette møtet ble begynnelsen på et samarbeid og en felles drøm om å skape en unik matdestinasjon med høy kvalitet på Barthbryggo.

Fra Statholdergaarden og Myken til Barthbryggo

Vår kjøkkensjef har en forkjærlighet for sjømat og det Nordiske kjøkken.

Han er kreativ, engasjert og søkende til å være i stadig utvikling.

Han vektlegger å fremme de gode, rene smakene og jobber alltid for å gi gjestene en unik smaksopplevelse og en skikkelig helaften i matuniverset.

 

Filosofien er at service og mat skal holde nivået til en High-end -restaurant, men atmosfæren skal være lun og avslappet. Menyen endres jevnlig ut ifra hvilke råvarer som er tilgjengelige og når de er på sitt beste.

André har bla. jobbet på Statholdergaarden og Geranium som tidligere har blitt kåret til verdens beste restaurant. Det siste året har han jobbet på Fiskebruket på Myken. Han har også deltatt i flere konkurranser med svært gode resultater; Årets sjømatkokk i 2016, sølv i Årets grønne kokk i 2017 og delt 4 plass i NM i kokkekunst i 2018.
Vår nye kjøkkensjef har en forkjærlighet for sjømat og det Nordiske kjøkken. Han er kreativ, utforskende, engasjert og søkende til å være i stadig utvikling. Menyen kommer til å endres jevnlig ut i fra hvilke råvarer som er tilgjengelige og når de er på sitt beste. Han vektlegger å fremme de gode, rene smakene og jobber alltid for å gi gjestene en unik smaksopplevelse og en skikkelig helaften i matuniverset. Service og mat skal holde nivået til en High-end-restaurant, men atmosfæren skal være lun og avslappet.
André begynner nå jobben med å finne aktuelle leverandører til vårt kjøkken og ønsker å komme i kontakt med lokale, dedikerte produsenter, bønder, sankere etc. Kontaktinfo finner dere på vår instagram og facebookside Barthbryggo-Fra drøm til virkelighet.
Vi gleder oss til prosessen videre!
nb_NO